Even voorstellen

De mensen achter het DorpsOverleg Tungelroy

Con W. Cathalina

Mijn naam is Con W. Cathalina, bouwjaar 1955 en Ans is mijn better half. De toekomst van ons kerkdorp gaat mij zeer aan het hart en daarom wil ik meedenken en meewerken aan het vormgeven en invullen van deze toekomst. Zo kwam ik in kontakt met Jacqueline en van het een komt het ander. Sinds September 2017 draai ik actief mee in het DorpsOverleg Tungelroy. Ans en ik mogen ons sinds Juni 2016 Bokkeriejer noemen, onze roots liggen echter in de Randstad. In Rotterdam om precies te zijn alwaar we elkander in 1980 eeuwige trouw beloofden. Vervolgens kochten we een huis in Hellevoetsluis. Hier werden onze beide zoons, Yannic & Greg, geboren en volwassen. Voor de derde fase in ons leven hebben we de overvolle Randstad ingewisseld voor de landelijke rust van het Weerterland, in Tungelder. Alwaar we, als was het een lot uit de loterij, een van de levensloopbestendige semi-bungalows aan de Deken Moonenhof vonden en tot ons thuis maakten. Verdien de kost als compliance specialist / kenniswerker bij Philips. Drie dagen in de week 'op kantoor' in Best en twee dagen in de week vanuit huis. In m'n overige vrije tijd draai ik mee in het bestuur van onze fanfaar en steek ik een handje toe bij het periodiek onderhoud van onze drie kroonjuwelen, in onze werkgroep Ommetje Romeinse Brug. Ook maak ik, al of niet wandelend, digitale kiekjes om het tijdsbeeld anno nu vast te leggen en luister ik, na een drukke dag, graag naar 'vinyl' uit mijn jeugd. Daarnaast probeer ik me het verleden van ons Weerterland in het algemeen en ons Tungelder in het bijzonder eigen te maken.

Patrick Oomen

Mijn naam is Patrick Oomen, ben 49 jaar en al 12 getrouwd met Hilde Kamminga, samen hebben we 2 kinderen Lotte en Niels. We wonen inmiddels 4 jaar in Tungelroy naar eerst 13 jaar in Weert gewoond te hebben. Vanaf die tijd is ook de binding met het dorp ontstaan omdat Hilde speelt in de Fanfare. Via deze weg ben ik weer bij mijn hobby uitgekomen, voetballen.
Bij Crescentia ben ik actief geweest als speler en trainer van jeugd en de laatste jaren als assistent-trainer van het 1e elftal. Van huis uit ben ik iemand die niet stil kan zitten qua organiseren, ook iets wat bij het dorpsoverleg niet onopgemerkt was.
3 jaar geleden ben ik toen in het dorpsoverleg gestapt en nam daar het wel en wee over het grijs en groen op me. Wat uit eindelijk heeft geleid tot het opknappen de Meussenstraat, en natuurlijk onze nieuwe speeltuin, die er met een paar enthousiaste inwoners uiteindelijk is gekomen.u 3 jaar verder, na een periode waar diverse bestuursleden stopte, zijn we nu met 4 mensen over om het wel en wee van Tungelroy te behartigen. In februari volgt daarom de presentatie van de toekomstvisie Tungelroy 2025 aan wethouders, gemeenteraadsleden maar vooral ook aan de inwoners van Tungelroy.
Met het huidige bestuur gaan we (proberen) Tungelroy weer op de kaart zetten, met als uitgangspunt veel energie van deze 4 bestuursleden. Maar we kunnen het niet met 4, dus hulp, energie en vooral ideeën en suggesties zijn welkom vanuit de inwoners van Tungelroy. Energie die wij zeker hebben gekregen van het afgelopen St. Maartensvuur waarin is gebleken dat tradities en gewoontes moeten blijven bestaan.
Dus schroom niet om mij of andere leden van het dorpsoverleg aan te spreken.

Miranda Bloem-Bernaerts

Mijn naam is Miranda Bloem-Bernaerts (oftewel Miranda van Jan vanne Smeed). Sinds mei 2016 woon ik na ongeveer 13 jaar weg te zijn geweest weer met veel plezier in Tungelroy met mijn man Richard en onze twee kinderen. Naast het betrokken zijn bij het dorpsoverleg ben ik bestuurslid van de ReddingsBrigade Weert waar ik ook naast mijn werk bij MET ggz zwemles geef aan kinderen.

Laura Verheesen-Mocanu

Beste lieve Tungelders, ik ben Laura, oorspronkelijk uit Roemenië. Ik ben net een jaar geleden naar Tungelroy verhuisd (daarvoor woonde ik 4 jaar in Lelystad) en ik vind het een uitstekend levendig dorp. De laatste 10 jaren heb ik gewoond in Noord Ierland waar ik de voorzitter van de Belfast gemeenschap group was. Ik denk dat een goede maatschappij is gebouwd op samenwerking en betrokkenheid, daarom werd ik als vrijwilliger lid van het Dorpsoverleg van Tungelroy. Bij het Dorpsoverleg staat ‘het individu' centraal. Ik werk samen met gasten en collega's waar wij gezamenlijk activiteiten ontwikkelen die een bijdrage leveren aan het verbinden van het dorp. Ik werk als personeelsbeheerder bij AB Werkt en daarvoor heb ik in de geestelijke gezondheid gewerkt.

 

Contact